Chec cu cocos

de Miha in Dulciuri, 9 Mai 2010 | 7433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 linguri bilute de ciocolata
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cocos:

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana se intaresc foarte bine. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana spuma devine lucioasa, ca pentru bezea.

Incorporam nuca de cocos, apoi faina amestecata cu praful de copt, usor, cu miscari de jos in sus. La final, adaugam si bilutele de ciocolata.

Compozitia rezultata o turnam intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Se face proba cu scobitoarea.

Se lasa la racit in tava, dupa care se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea